طراحی سایت
شنبه 1 ارديبهشت 1403.
امروز :

 

 

مرکز آموزش علمی کاربردی نیشابور
تحت نظارت دانشگاه جامع علمی - کاربردی
آدرس : نیشابور - شهرک فرهنگيان-خيابان خيام-خيام 18-پلاک 23

 

 

 

مراکز علمي-کاربردي بايد با توجه به شرايط و پتانسيل هاي منطقه اقدام به جذب و آموزش دانشجو نمايند تا نسبت به کاربردي کردن علوم که همان فلسفه ايجاد مراکز علمي-کاربردي مي باشد، تلاش نمايند. مرکز آموزش علمی – کابردی نیشابور نیز با توجه به اهداف دانشگاه جامع و براساس نیاز محیط بازار و با هماهنگی و تعامل با سایر ادارات و مؤسسات مرتبط اقدام به نیاز سنجی رشته های درخواستی در بخش های مختلف نموده است. چرا كه شهرستان نیشابور   دارای توانمندیها و پتانسیل های  فراوانی دربخش صنعت با وجود مجتمع فولاد استان خراسان رضوی ،کارخانه های  اگزوز خودرو  و ایران خودرو، شهرکهای صنعتی خیام و عطار و انواع کارخانه های صنایع تبدیلی و غذایی می باشد.  در بخش کشاورزی با وجود آب و هوای معتدل کوهستانی و مطبوع که باعث شده است این شهرستان حرف اول تا سوم را در تولید 20 نوع محصول کشاورزی در انواع محصولات زراعی و باغی سردسیری و گرمسيري  بزند. در بخش خدمات و فرهنگ و هنر  نیز این شهرستان با وجود عرفا  و شعرایی نظیرخاندان شاذان نیشابوری ، عطار و  خیام ، بانو پسنده، و بی بی شطیطه ، هزاران حرف برای گفتن دارد. بنابراین با توجه به فلسفه دانشگاه جامع علمی کاربردی  مبنی برآموزش تقاضا محور و شغل محور،  این مرکز می تواند ، با ایجاد رشته های تحصیلی بر این مبنا   گامی بزرگ را در رشد و شکوفایی جامعه در مسير اشتغال زايي بردارد .
این مرکز در سال 1387تحت عنوان  مرکز آموزش علمی ـ کاربردی  نیشابور تاسیس گردید. با توجه به نظام آموزش های علمی کاربردی که به دو صورت ترمی و پودمانی و در دو مقطع کاردانی ناپیوسته  و کارشناسی ناپیوسته پودمانی  و کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشجو می پذیرد. با توجه به نوع رشته ها و اختصاصي بودن آنها ،ذکر این نکته نیز ضروری است که اکثر رشته های دانشگاه جامع، رشته های شغل محورمی باشند و هدف تربيت نيروي ماهر ،مولد و كارآفرين ميباشد.  پیشنهاد رشته های جدید نیز برمبنای نیاز بازار و پتانسیل ها و نقاط قوت شهرستان در بخش اشتغال بوده است .
   با توجه به توانمنديهاي نيشابور در زمينه هاي طرحهاي خدماتي و مديريتي ، توليدي، صنعتي، كشاورزي و گردشگري و فراهم بودن زمينه هاي اشتغال در تمام حوزه هاي ذكر شده، اميد مي رود، پذیرش و تصویب رشته های جدید درخواستی از طرف این مرکز توسط دفتر گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی،  باعث اختصاص یافتن سهم بیشتری از تسهيلات کارآفرینی در قالب طرحهاي پيشنهادي   (BP)تعاوني هاي كارآفريني  و اشتغال دانشجویان ، دانش  آموختگان و فارغ التحصیلان  مرکز جامع علمی کاربردی  شهرستان نيشابور شود.

 

 

اطلاعات تماس مرکز

خراسان رضوی ، نیشابور، شهرک فرهنگيان ، خيابان خيام ، خيام ۱۸ ، پلاک ۲۳

  تلفن گویا : ۶-۴۲۶۲۸۰۰۵ ۰۵۱

  صندوق پستي: ۱۳۸