طراحی سایت

******اطلاعيه امتحانات دي97******

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 10:03

اطلاعیه بسیار مهم:

کلیه دانشجویان باید از روز دوشنبه 17دي ماه  کارت ورود به جلسه امتحان خود را از سامانه دریافت و به تایید امور مالی و معاونت برسانند.

در صورت اخذ کارت ورود به جلسه قبل از 17دي ماه و تغییر احتمالی تاریخ امتحان عواقب آن بر عهده دانشجو میباشد.

کارت ورود به جلسه امتحان بايد داراي شماره صندلي باشد.

کلیه امتحانات در بازه زمانی 22 دي ماه لغایت  6 بهمن ماه در دو زمان: ساعات15:00 , 17:00بعدازظهر برگزار خواهد شد.

کلیه دانشجویان محترم نسبت به عنوان دروس، روز(شامل جمعه نيز ميباشد) و ساعت برگزاری امتحانات مندرج در کارت ورود به جلسات دقت کافی داشته باشند.در صورت وجود مغایرت به واحد آموزش مراجعه نمایند.

همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و همچنین کارت دانشجویی در تمام جلسات امتحانات الزامی است.

مکان برگزاري امتحانات:بلوار غزالي - دبيرستان فرزانگان

نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی آبان 97

نوشته شده توسط مسئول آموزش در دوشنبه, 28 آبان 1397 11:19

چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی و ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت از 27 تا 29 آبان ماه در مشهد برگزارمی شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی، دکتر مرتضی تشکری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان  خراسان رضوی در نشست خبری این جشنواره که در محل واحد استان خراسان رضوی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: این دو رویداد مهم فرهنگی - پژوهشی، به طور هم زمان صبح امروز در محل هتل پارس مشهد مقدس آغاز  و تا 29 آبان ماه ادامه دارد.

چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی
غرفه مرکز علمي کاربردي نيشابور با همکاري سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني نيشابور

***تقويم آموزشي مهر ماه 97***

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 10:06

taghvim97.JPG

برنامه کلاسي ترم اول کارداني و کارشناسي ورودي مهر 97

نوشته شده توسط مسئول آموزش در چهارشنبه, 04 مهر 1397 11:47

برنامه کلاسي ترم اول کارداني و کارشناسي ورودي مهر 97

اخباردانشگاه علمي کاربردي خراسان رضوي

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 09:51

برگزاری همایش نقش کارآفرینی در اقتصاد مقاومتی و تولید ملی مرکز نيشابور

نوشته شده توسط مسئول آموزش در یکشنبه, 05 آذر 1396 11:01

برگزاری همایش نقش کارآفرینی در اقتصاد مقاومتی و تولید ملی با استقبال جمع کثیری از شرکت کنندگان توسط مرکز آموزش علمی کاربردی نیشابور به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی و هفته بسیج

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۶_۰۵-۲۶-۵۵.jpg

حضور سرکار خانم دکتر ریاحی مدیر کل محترم توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی کشور با همراهان در همایش نقش کارآفرینی در اقتصاد مقاومتی و تولید ملی در مرکز آموزش علمی کاربردی نیشابور

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۶_۰۵-۲۶-۳۵.jpg

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری مرکز آموزش علمی کاربردی نیشابور در کنار همایش نقش کارآفرینی در اقتصاد مقاوتی و تولید ملی و بازدید سرکار خانم دکتر ریاحی و همراهان از نمایشگاه

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۶_۰۵-۲۶-۳۰.jpg

کوتاه درباره دانشگاه علمی کاربردی

معرفی دانشگاه جامع علمی - کاربردی

دانشگاه جامع علمی - کاربردی یکی از دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می‌باشند تشکیل و با به‌کارگیری و سازمان‌دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه‌های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره‌های علمی–کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی‌ارشد اقدام می‌کند.دانشگاه جامع علمی - کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی - کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می‌شود. هدف دانشگاه جامع، فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می‌باشد به نحوی که دانش‌آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آن‌ها محول می‌شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.دانشگاه جامع مسوولیت برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، پشتیبانی‌های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاست‌گذاری‌های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را برعهده دارد.مراکز و موسسات آموزش عالی علمی - کاربردی زیرنظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزش‌های علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارت‌های متناسب با حوزهٔ فعالیت شغلی افراد تاسیس شده‌است.

اطلاعات تماس مرکز

خراسان رضوی ، نیشابور، شهرک فرهنگيان ، خيابان خيام ، خيام ۱۸ ، پلاک ۲۳