طراحی سایت

قابل توجه کليه مراجعه کنندگان

نوشته شده توسط مسئول آموزش در چهارشنبه, 17 مرداد 1397 10:54

به اطلاع می رساند روزهای کاری دانشگاه در نیمسال تابستان 97-96

صرفا در روزهای شنبه تا چهارشنبه  از ساعت 8 صبح لغایت 13:30می باشد. لذا جهت انجام هرگونه امور آموزشی از قبیل: دریافت گواهینامه موقت،

گواهی فراغت از تحصیل، گواهی اشتغال به تحصیل، کارت دانشجوئی و ...

می توانید در روزهای فوق به واحد آموزش مراجعه نمایید.

شروع ثبت نام های دانشگاه ترم مهر 97 مقطع کاردانی و کارشناسی

نوشته شده توسط مسئول آموزش در چهارشنبه, 17 مرداد 1397 10:38

ثبت نام دانشگاه بدون کنکور آغاز شد.

مرکز علمی کاربردی نيشابور برای ورودی مهرماه  ۱۳۹۷ در رشته هاي زير دانشجومي پذيرد.

کاردانی  :

حقوق - شورای حل اختلاف

حسابداری صنعتی

امداد و نجات شهری

مديريت –سرپرستي تشکل هاي صنفي

مديريت امور بانکي

هنرهاي تجسمي -گرافیک

تربيت مربي پيش دبستاني

دوخت و تکنولوژی لباس

معماري گرايش داخلي

کارشناسي ناپيوسته:

حقوق دستياري قضايي در امور مدني

حسابداری - حسابرسی

گرافیک – پوستر و نشانه

مديريت عمليات امداد و نجات

طراحی و الگوسازي پوشاک

معماری - طراحی محیط داخلی

تسهيلات و امکانات مرکزعلمي- کاربردي نيشابور1:

• امکان استفاده از وام دانشجويي در طول ترم
  • صدور معافيت تحصيلي (خدمت سربازي)براي آقايان
  • ثبت نام مقطع کارداني با هرنوع مدرک ديپلم(بدون نياز به پيش دانشگاهي)
  • معرفی به خوابگاه های خودگردان
  • برگزاری کلاس ها در نوبت عصر
  • تخفیف شهریه ویژه دانشجویان ممتاز
  • شهریه رایگان ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر ، بهزیستی و کمیته امداد امام (ره)

برنامه کلاسي ترم تابستان 97

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 23 تیر 1397 10:46

برنامه کلاسي ترم تابستان 97

کلاسها از روز شنبه 23 تيرماه شروع مي گردد.

تقویم آموزشی تابستان سال تحصیلی 97-96

نوشته شده توسط مسئول آموزش در چهارشنبه, 06 تیر 1397 12:33

با توجه به بخشنامه 23 شهریورماه سال95 در خصوص ارائه و اخذ دروس کارورزی ۱و ۲ به مراکز آموزشی اخذ و اجرای دروس کارورزی درتابستان از افزایش سنوات تحصیلی جلوگیری می‌کند.

همچنین دانشجویان برای اخذ درس کارورزی در تابستان می توانند با رعایت سقف واحد درسی( ۲ واحد درس کارورزی به همراه ۴ واحد درسی) و برای تابستان آخر  با رعایت سقف ۸ واحد درسی (۲  واحددرس کارورزی به همراه ۶ واحد درسی) انتخاب واحد کنند.

تقویم آموزشی تابستان سال تحصیلی 97-96

انتخاب واحد

16/04/97 لغایت 21/04/97

شروع کلاس‌ها

23/04/97

پایان کلاس‌ها

01/06/97

امتحانات

03/06/97 لغایت 11/06/97

******اطلاعيه امتحانات خرداد 97******

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 10:03

اطلاعیه بسیار مهم:

کلیه دانشجویان باید از روز دوشنبه بيست و يکم خردادماه کارت ورود به جلسه امتحان خود را از سامانه دریافت و به تایید امور مالی و معاونت برسانند.

در صورت اخذ کارت ورود به جلسه قبل از 21 خرداد و تغییر احتمالی تاریخ امتحان عواقب آن بر عهده دانشجو میباشد.

کارت ورود به جلسه امتحان بايد داراي شماره صندلي باشد.

کلیه امتحانات در بازه زمانی 27 خرداد ماه لغایت 9 تیر ماه در دو زمان: ساعات16:00 , 18:00بعدازظهر برگزار خواهد شد.

کلیه دانشجویان محترم نسبت به عنوان دروس، روز(شامل جمعه نيز ميباشد) و ساعت برگزاری امتحانات مندرج در کارت ورود به جلسات دقت کافی داشته باشند.در صورت وجود مغایرت به واحد آموزش مراجعه نمایند.

همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و همچنین کارت دانشجویی در تمام جلسات امتحانات الزامی است.

اخباردانشگاه علمي کاربردي خراسان رضوي

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 09:51

کوتاه درباره دانشگاه علمی کاربردی

معرفی دانشگاه جامع علمی - کاربردی

دانشگاه جامع علمی - کاربردی یکی از دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می‌باشند تشکیل و با به‌کارگیری و سازمان‌دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه‌های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره‌های علمی–کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی‌ارشد اقدام می‌کند.دانشگاه جامع علمی - کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی - کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می‌شود. هدف دانشگاه جامع، فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می‌باشد به نحوی که دانش‌آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آن‌ها محول می‌شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.دانشگاه جامع مسوولیت برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، پشتیبانی‌های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاست‌گذاری‌های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را برعهده دارد.مراکز و موسسات آموزش عالی علمی - کاربردی زیرنظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزش‌های علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارت‌های متناسب با حوزهٔ فعالیت شغلی افراد تاسیس شده‌است.

اطلاعات تماس مرکز

خراسان رضوی ، نیشابور، شهرک فرهنگيان ، خيابان خيام ، خيام ۱۸ ، پلاک ۲۳