طراحی سایت

آخرین اطلاعیه های واحد آموزش

صعود دانشجو اميد سليماني نيا به قله هزار کرمان در خرداد97

نوشته شده توسط مسئول آموزش در سه شنبه, 24 بهمن 1396 12:12

صعوددانشجوی کوهنورد،امیدسلیمانی نیا،رشته کارشناسی مدیریت عملیات امدادونجات رابه قله هزارکرمان به ارتفاع۴۵۰۱ متردرمورخه۹۷/۳/۱۶ به ایشان و تمامی دانشجویان تبریک عرض می کنیم.

solimani1.jpg

******اطلاعيه امتحانات خرداد 97******

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 22 آبان 1395 10:03

اطلاعیه بسیار مهم:

کلیه دانشجویان باید از روز دوشنبه بيست و يکم خردادماه کارت ورود به جلسه امتحان خود را از سامانه دریافت و به تایید امور مالی و معاونت برسانند.

در صورت اخذ کارت ورود به جلسه قبل از 21 خرداد و تغییر احتمالی تاریخ امتحان عواقب آن بر عهده دانشجو میباشد.

کارت ورود به جلسه امتحان بايد داراي شماره صندلي باشد.

کلیه امتحانات در بازه زمانی 27 خرداد ماه لغایت 9 تیر ماه در دو زمان: ساعات16:00 , 18:00بعدازظهر برگزار خواهد شد.

کلیه دانشجویان محترم نسبت به عنوان دروس، روز(شامل جمعه نيز ميباشد) و ساعت برگزاری امتحانات مندرج در کارت ورود به جلسات دقت کافی داشته باشند.در صورت وجود مغایرت به واحد آموزش مراجعه نمایند.

همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و همچنین کارت دانشجویی در تمام جلسات امتحانات الزامی است.

برنامه ترم اول کارداني و کارشناسی بهمن 96

نوشته شده توسط مسئول آموزش در جمعه, 18 اسفند 1396 09:01

برنامه ترم اول مقطع کارشناسی از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد.

برنامه ترم اول مقطع کارداني از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد.

آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

نوشته شده توسط مسئول آموزش در شنبه, 15 اسفند 1394 10:55

با سلام واحترام؛

ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز آغاز شد و مهلت ثبت نام تا تاریخ 29 اسفندماه 96 می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و زمینه‌سازی انس و الفت دانشگاهیان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آموزه‌های الهی در سطوح دانشجویان، مدرسان و کارکنان برگزار می‌شود.

دکتر بهزاد بهرامی نسب ضمن عرض تبریک سی و نهمین سالگرد پیروز شکوهمند انقلاب اسلامی بیان کرد: این جشنواره در شش بخش آوایی(شفاهی) کتبی، پژوهشی، کتابخوانی، فناوری، ادبی و هنری و در 34 رشته برگزار می‌شود که رشته‌های بخش شفاهی عبارت از: قرائت به روش های تحقیق و ترتیل، حفظ دو، پنج و ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ کل، دعا و مناجات خوانی، اذان و تواشیح می باشد و بخش معافی(کتبی) شامل رشته های آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه ، آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی ایرانی می باشد

همچنین در بخش پژوهشی شامل مقاله قرآن و عترت، تلخیص کتاب، ایده قرآنی، کارآفرینی قرآنی بخش فناوری رشته های تولید نرم افزار، تولید اپلیکیشن و ربوت قرآنی، کانال­های مجازی قرآنی، بخش ادبی رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و بخش هنری شامل رشته های خوشنویسی، نقاشی، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق ومنبت و طراحی پوستر می باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: این جشنواره در سطح مدرسان و کارکنان نیز در پنج بخش آوایی(شفاهی)، معارفی(کتبی)، پژوهشی، هنری،  آوایی(شفاهی) رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ پنج و 15 جزء و حفظ کل قرآن کریم، بخش معارفی(کتبی) در رشته های آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم ، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با  سیره معصومین(ع)، و بخش پژوهشی در رشته های مقاله قرآن و عترت، ترجمه و تالیف کتاب؛ بخش هنری، رشته خوشنویسی؛ و بخش ادبی، رشته شعر برگزار می شود.

دکتر بهزاد بهرامی نسب گفت: به حول و قوه الهی، این جشنواره در دو سطح استانی و کشوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می‌گردد. مرحله استانی جشنواره در فروردین و اردیبهشت ماه 1397 و مرحله کشوری جشنواره، در تابستان سال 1397 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

وی ضمن اظهار امیدواری از کسب رتبه سوم در سال گذشته گفت: امسال نیز همچون سال های گذشته شاهد استقبال دانشجویان، مدرسان و کارکنان از جشنواره خواهیم بود و امیدواریم شاهد درخشش این عزیزان در جشنواره ملی قرآن و عترت باشیم.

گفتنی است مهلت ثبت‌نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا تاریخ 29 اسفند۱۳۹6 می‌باشد و ثبت‌نام نیز از طریق پایگاه ایتنرنتی دانشگاه به نشانی quran.uast.ac.ir   انجام می شود.

صعود دانشجو اميد سليماني نيا به قله تفتان در بهمن 96

نوشته شده توسط مسئول آموزش در سه شنبه, 24 بهمن 1396 12:12

دانشجوي محترم ، آقاي اميد سليماني نيا!

صعود  جنابعالي را به قله تفتان در بهمن  96 تبريک مي گوييم.

مرکز علمی کاربردی نيشابور

photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۳_۱۱-۲۹-۵۵.jpg

برنامه کلاسي و دروس ارائه شده (کاردانی و کارشناسي) در بهمن1396

کوتاه درباره دانشگاه علمی کاربردی

معرفی دانشگاه جامع علمی - کاربردی

دانشگاه جامع علمی - کاربردی یکی از دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می‌باشند تشکیل و با به‌کارگیری و سازمان‌دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه‌های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره‌های علمی–کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی‌ارشد اقدام می‌کند.دانشگاه جامع علمی - کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی - کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می‌شود. هدف دانشگاه جامع، فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می‌باشد به نحوی که دانش‌آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آن‌ها محول می‌شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.دانشگاه جامع مسوولیت برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، پشتیبانی‌های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاست‌گذاری‌های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را برعهده دارد.مراکز و موسسات آموزش عالی علمی - کاربردی زیرنظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزش‌های علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارت‌های متناسب با حوزهٔ فعالیت شغلی افراد تاسیس شده‌است.

اطلاعات تماس مرکز

خراسان رضوی ، نیشابور، شهرک فرهنگيان ، خيابان خيام ، خيام ۱۸ ، پلاک ۲۳